søndag 15. november 2009

Vinter og trekkfulle hus... og tanker herfra og derfra

Nå har vinteren meldt sin ankomst, men den ser ut til å ha droppa snøn i år... Dette til min store skuffelse, jeg har sett fram til siden før sommeren starta, å få ake til tenner mangler eller kroppen er gul av knall og fall... Apropo gul,  Gleder du deg til jul? DA blir rompa di gul!  Hahah, den har jeg venta siden jula ifjor med å få bruke! Det ser ut til at barna på jobben og jeg er på samme bølgelengde på den saken, og nå beskylder vi hverandre for å få gul rompe. For en herlig jobb!  Blir litt mimrende og veldig sentimental på slutten av høsten og begynnelsen av vinteren..
En ting som desverre trekker ned det som skal være den flotteste årstiden i dette landet, er at huset jeg leier har begynt å vise seg fra sin mer trekkfulle og kalde side... Why???  Så derfor må jeg få fram at jeg er veldig takknemlig for alle ullragger jeg har fått de siste ukene, hva skulle jeg ha gjort uten de flotte og snille menneskene som frivillig strikker sokker til meg? Setter stor pris på å slippe å ha ørten lag med sokker på. Jeg tar forresten fremdeles imot varme sokker om noen skulle føle barmhjertighet med den stakkars jenta som bor i det kalde og trekkfulle huset så langt nord for dovre... (hint hint mamma! ;) ) .
Er forresten i startgropa for juleforberedelser nå, henger litt etter i år. (Tusen takk KørstenInAfrica for påminnelse!)Det har vært så mye annet som har krevd oppmerksomheten, men nå er det julesanger nesten hver dag og snart skal jeg sette meg ned å skrive julekort også!  Noen flere som gleder seg til jul?  Har planer om å kjøpe billig pepperkakedeig fra IKEA og bruke resultatet som vinduspynt, jeg kan jo uansett ikke spise det og pepperkakehjerter i vinduer bruker å se så fint ut hos andre..

Mimrer imens med et bilde fra "gamle dager":

torsdag 5. november 2009

Svinevaksinert!

Da var endelig svinevaksina unnagjort!  

Så mye styr for så lite!
Først var det dilemmaet om å ta eller å ikke ta vaksina. Var virkelig denne vaksina så viktig? Influensan så farlig?
Men så kom mediene inn og satte igang skremselspropagandaen.  Det virket... Men da var legekontoret tomt for vaksine!  De siste ukene har derfor gått med på å være fast observatør på Trondheim Kommunes og Legesenterts hjemmesider. Må innrømme at det er en lettelse endelig å ha fått tatt vaksina.

Og nå kommer spørsmålene.. Skulle det ikke gjøre vondt å ta vaksina? Skal ikke arma verke, være tung, rød og smertefull? Og når skal jeg bli syk? Joda, nåla på vaksina var imponerende lang for noen som har til vane å lukke øynene hver gang ei sprøyte er i nærheten (på TV innkludert!), men stikket var jo ingenting sammenligna med ei blodprøve eller sprøyta i tiende klasse. Spenningen steg allikevel og beseiret skuffelsen da jeg fikk beskjed om å holde meg på venteværelset i 20 minutter. Ha! Da kommer vel elendigheta som alle snakker om, media, mennesker og informasjonssider. Desverre, bortsett fra det vanlige "like før jeg dåner"syndromet jeg alltid har etter blodprøver og sprøyter,  ble det lite drama og spenning å spore i arma. Et par strekk på arma og alt var som om jeg ikke hadde tatt sprøyta.   Jeg så meg rundt om i rommet og syntest at mange var litt vel alvorlige etter sin vaksinasjon og mange satt enda lengre enn meg, så bare humbug har jo ikke ryktene vært... Er det noe galt med arma mi? Hvem vet? Kanskje det var vann i min dose?  Hvem vet?

Alt som er sikkert, er at jeg nok ikke har noen gyldig grunn til å be om utsettelse på historieprøven imorra... Så det er vel bare å borre nesa ned i bøkene og la fingrer farges av blekk....

Halloweenfeiring på jobben!





Hvorfor la barna få gleden av å kle seg ut helt alene? I`m the wicked witch!
Posted by Picasa

Knock Knock

Who`s there?

Da følger jeg i mange andres fotspor og opptråkkede stier, og lager min egen blogg!
WOW! Trodde aldri dagen ville komme, men så trodde ikke Homer Simpson at datamaskiner ville bli noe stort heller da...

Noen stor og langsiktig plan for bloggen foreligger ennå ikke på dette tidspunkt. Sorry!
Satser på å huske på at jeg HAR en blogg, og at den kan brukes til å nå de store massene når jeg har behov for det. Sannsynligvis blir det nok litt bilder, jamring, utblåsning og atter bilder her inne. Tiden vil vise, sies det.

Og så gjennstår det å si det som de fleste med god folkeskikk husker å gjøre med en gang, VELKOMMEN!

and Enjoy!