fredag 19. august 2011

Hurrrraaa!

Det har tatt sine år og prøver, med knall og fall og til slutt en dose med suksess, endelig student på høyere utdanning! Hurra for meg! :D  
Har innimellom gitt opp håpet, og har isteden vært nødt til å finne andre veier å gå i livet. Av og til har det føltes som om jeg har svingt for tidlig av stien til fordel for en annen litt lenger unna, men med krattskog, jungel eller andre hindringer imellom. Men endelig kom jeg meg på en sti (som riktignok har vært litt vanskelig å følge til tider med kampestener å forsere), og sakte men sikkert har denne stien svingt seg og tatt meg med på en som følger meg gjennom en høyere utdanning :D :D :D

Akkurat nå er jeg ferdig med den første uka, så langt så bra. Har joina fadderopplegg, fått faddergruppe, hilst på den nye klassen og fått masse informasjon, og testet tålmodigheten i køståing ;)
Ukas største overraskelse ble å finne igjen min barndoms nabo og venn i den nye klassen! Jeg flytta fra det som jeg betrakter barndomshjemmet mitt da jeg var nesten 13, så det var en gledelig overraskelse. I tillegg har jeg også havnet i klassen med en av lillesøsters venninner, så skolestart har gått så mykt som det har kunnet. Resten av klassen er i tillegg bare smil og åpenhet. Heldig!

Iogmed at jeg er litt eldre enn de fleste som har starta, så var jeg i sterk tvil om jeg skulle melde meg opp på fadderordninga. For noe tull! Har fått ei flott faddergruppe med flotte faddere og andre fadderbarn. I tillegg til at ingen går på samme linje som meg får jeg dessuten mulighet til å bli kjent med noen "utenfor" klassemiljøet, og det kan vel ikke skade??

Vår første forelesning fikk vi idag i en kort økt, ca 2 timer og mer som en introduksjon til faget pedagogikk. Kjenner at jeg gleder meg og at dette blir bra! Lærerne virker oppegående og flinke. Minst en av bøkene i pensom er skrevet av en av lærerne vi skal ha. Flere av lærerne har skrevet bøker innenfor sitt fagfelt, noe som faller i veldig god jord hos meg.

Dette blir utroooolig spennende :D :D :D

(to be continued :p)

tirsdag 9. august 2011

Nytt kjoleforsøk..


Har for første gang prøvd å lage mønster med symaskina...
Fant en trådrull i gull og dermed var vegringen for
å prøve forsvunnet som dugg for sol (eller no sånt).
Mangler knapper enda, men det får jeg ikke gjort noe
med før jeg har kommet meg tilbake til byen...
Blir spennende å se om kjolen passer =)

 Forran

Bak

mandag 1. august 2011

Fjelltur igjen =D

=)